NARCÍS OLLER | AGENDA | COL.LOQUIS | RUTA LITERÀRIA | DOCUMENTS | BIBLIOTECA | ITINERARI

  INICI
  ESTATUTS
  MEMBRES
  INFORMACIÓ
  ENLLAÇOS

 

 VENIU A FER LA RUTA LITERÀRIA NARCÍS PEL BARRI ANTIC DE VALLS! RUTES PER A GRUPS ESCOLARS, FAMILIARS, TURÍSTICS...

 


 

          La Societat Narcís Oller posa a disposició de grups escolars (ESO i Batxillerat) i grups de turistes i visitants una RUTA LITERÀRIA NARCIS OLLER PEL BARRI ANTIC DE VALLS.                   

         Aquesta ruta, estrenada el novembre de 2008, consisteix en un passeig literari pels indrets més significatius de Valls. Un o dos guies ens acompanyen per un total de vuit indrets vallencs i llegeixen fragments acuradament triats, significatius i entenedors de l'obra de Narcís Oller. Així mateix, els guies forneixen una visió global de la trajectòria artística i vital de l'escriptor, dibuixen el marc general de la seva època i donen pinzellades informatives de la història i l'art vallencs. La ruta ha estat elaborada per la Societat Narcís Oller, amb la col·laboració de professorat de Llengua i Literatura Catalana de l'IES Narcís Oller de Valls i el Centre de Recursos Pedagògics de l'Alt Camp.

          Aquesta ruta té una duració total aproximada  de 70 - 80 minuts i té el següent itinerari:

        1. Monument a Narcís Oller (Plaça del Quarter)

        2. Capella del Roser ( Carrer de la Cort)

        3. Galeria de Vallencs Il·lustres ( Ajuntament de Valls)

        4. Arcs de Ca Magrané ( Església de Sant Joan)

        5. Convent del Carme ( Plaça del Carme)

        6. Plaça de l'Oli

        7. Plaça dels Alls

        8. Antic Hospital de Sant Roc ( El Pati)

       Aquesta ruta literària resumeix l'itinerari senyalètic complet, format per 11 punts informatius, i ressenyat a l'apartat "Itinerari" d'aquesta web.

        Hi ha, per als  alumnes participants de la ruta, quaderns de treball gratuïts de dos nivells : un per a ESO i un altre per a Batxillerat. Us els podeu descarregar directament en aquests enllaços:

Els quaderns, elaborats pel Centre de Recursos Pedagògics de l'Alt Camp, els podeu trobar també  sencers en format .pdf o  full a full en format .jpg a l'apartat  "documents" d'aquesta web.   Els quaderns de treball permetran continuar a l'aula el treball encetat pels carrers de Valls. Al final de la ruta, s'obsequia cada assistent amb una magnífica Auca Narcís Oller.

       Els preus per a grups, tant si són estudiants com si són grups familiars, d'empresa, jubilats, etc. són molt assequibles. També podem adaptar-nos a grups reduïts de visitants.

       Per concertar dia i hora, cal que truqueu al 977 600 660 en horari d'oficina i demaneu per la Mònica. També podeu adreçar un correu e- a info@narcisoller.cat

 

   
 

 
Tots el drets reservats - 2007 - Societat Narcís Oller