NARCÍS OLLER | AGENDA | COL.LOQUIS | RUTA LITERÀRIA | DOCUMENTS | BIBLIOTECA | ITINERARI

  INICI
  ESTATUTS
  MEMBRES
  INFORMACIÓ
  ENLLAÇOS

 

 VENIU A FER LA RUTA LITERÀRIA NARCÍS PEL BARRI ANTIC DE VALLS! RUTES PER A GRUPS ESCOLARS, FAMILIARS, TURÍSTICS...

I A PARTIR DE 2017, TAMBÉ TENIM LA RUTA DE "L'ESCANYAPOBRES" PER L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ I EL BOSC DE POBLET

 


 

          La Societat Narcís Oller posa a disposició de grups escolars (ESO i Batxillerat) i grups de turistes i visitants una RUTA LITERÀRIA NARCIS OLLER PEL BARRI ANTIC DE VALLS.                   

         Aquesta ruta, estrenada el novembre de 2008, consisteix en un passeig literari pels indrets més significatius de Valls. Un o dos guies ens acompanyen per un total de vuit indrets vallencs i llegeixen fragments acuradament triats, significatius i entenedors de l'obra de Narcís Oller. Així mateix, els guies forneixen una visió global de la trajectòria artística i vital de l'escriptor, dibuixen el marc general de la seva època i donen pinzellades informatives de la història i l'art vallencs. La ruta ha estat elaborada per la Societat Narcís Oller, amb la col·laboració de professorat de Llengua i Literatura Catalana de l'IES Narcís Oller de Valls i el Centre de Recursos Pedagògics de l'Alt Camp.

          Aquesta ruta té una duració total aproximada  de 70 - 80 minuts i té el següent itinerari:

        1. Monument a Narcís Oller (Plaça del Quarter)

        2. Capella del Roser ( Carrer de la Cort)

        3. Galeria de Vallencs Il·lustres ( Ajuntament de Valls)

        4. Arcs de Ca Magrané ( Església de Sant Joan)

        5. Convent del Carme ( Plaça del Carme)

        6. Plaça de l'Oli

        7. Plaça dels Alls

        8. Antic Hospital de Sant Roc ( El Pati)

       Aquesta ruta literària resumeix l'itinerari senyalètic complet, format per 11 punts informatius, i ressenyat a l'apartat "Itinerari" d'aquesta web.

        Hi ha, per als  alumnes participants de la ruta, quaderns de treball gratuïts de dos nivells : un per a ESO i un altre per a Batxillerat. Us els podeu descarregar directament en aquests enllaços:

Els quaderns, elaborats pel Centre de Recursos Pedagògics de l'Alt Camp, els podeu trobar també  sencers en format .pdf o  full a full en format .jpg a l'apartat  "documents" d'aquesta web.   Els quaderns de treball permetran continuar a l'aula el treball encetat pels carrers de Valls. Al final de la ruta, s'obsequia cada assistent amb una magnífica Auca Narcís Oller.

       Els preus per a grups, tant si són estudiants com si són grups familiars, d'empresa, jubilats, etc. són molt assequibles. També podem adaptar-nos a grups reduïts de visitants. Podeu demanar més informació amb un correu electrònic a info@narcisoller.cat

       Amb lleugeres modificacions en relació a la ruta escolar que aquí us oferim, l'Ajuntament de Valls també us ofereix la Ruta Literària Narcís Oller.  En aquest cas, cal que truqueu a l'Oficina de Turisme de Valls.

 Pel que fa a la Ruta de l'Escanyapobres per l'Espluga de Francolí i el Bosc de Poblet, cal dir que és fruit del rigorós treball investigador de Margarida Aritzeta. Fil per randa, anem resseguint els topònims reals dels paisatges de la Conca recreats en la fèrtil imaginació del pare de la novel·la catalana moderna. Podeu descarregar-vos el llibret de la ruta en pdf.

En l'apartat Documents  ( amb el nom de Ruta Escanyapobres...) podeu descarregar-vos diverses fotografies de la primera Ruta l'Escanyapobres per l'Espluga de Francolí i el Bosc de Poblet (març 2017)

 

   
 

 
Tots el drets reservats - 2007 - Societat Narcís Oller